søndag 5. mai 2013

Fra begynnelsen...

Vi var en familie med to flotte gutter, en hund og en katt. Vi ventet i spenning på barn nummer tre. Hvordan ville livet bli med tre barn? Har hørt mange si at familielivet endrer seg når man får tre barn. At man må være bevisst på å gi hver og en oppmerksomhet for å bygge opp en god selvfølelse. Med erfaring i bagasjen, og to dyr som gav gutta mye godt tenkte jeg at dette kom til å bli en berikelse for familien. Det å få mindre søsken er en velsignelse for hele familien. Hver enkelt må kalibrere seg både psykisk og emosjonelt. Når det blir flere å forholde seg til under samme tak ligger mye tilrette for å utvikle gode verdier som empati, ta hensyn til hverandre, lære seg å ta ansvar og at det å bidra er en naturlig del av hverdagen.

Etterhvert fikk vi vite at det var en jente vi ventet. For en lykke. Endelig kunne vi lete frem alskens jentenavn. Det å få muligheten til å la en jente vokse opp med lekeslossing og litt herjelek var jo noe jeg har tenkt mye på. Jenter trenger dette like mye som gutter!!! :)

Så kom dagen da vi måtte storme ut i bilen med bagen, og kjøre korteste vei til St. Olavs. Eventyret var i ferd med å bli en realitet. Det jeg ikke visste var at dette var startskuddet på en reise som skulle bli ganske annerledes enn det jeg hadde forberedt meg på...

Agnar

2 kommentarer:

  1. Skal bli spennende å følge dere på bloggen også

    SvarSlett
  2. Dette vil jeg følge! Ser frem til mer opp hverdagene og livet! Lykke til!

    SvarSlett